Rückerstattungspolitik

RestitutiebeleidHet is belangrijk op te merken dat de algemene voorwaarden in deze verklaring van toepassing zijn op het gebruik van onze visum- en reisdocumentdiensten. Door gebruik te maken van onze diensten gaat u akkoord met deze voorwaarden.


Contract en betaling:

Zodra uw aanvraag voor een visum of reisdocument is geaccepteerd, ontvangt u een e-mail waarin het contract wordt geformaliseerd, waardoor het een geldige, actuele en bindende juridische transactie tussen de partijen wordt. Wij worden uw leverancier en u onze klant. Betaling voor onze diensten is vereist op het moment van indiening van uw aanvraag.


terugbetalingen:

In het geval dat uw visum wordt geweigerd door overheidsinstanties, ontvangt u een volledige terugbetaling van de kosten die aan de overheid zijn betaald. U ontvangt echter geen betaling die overeenkomt met onze behandelings- en verwerkingskosten. Elk ander terugbetalingsverzoek wordt uitgesloten. Als u een terugbetaling nodig heeft voor een geaccepteerde en verwerkte bestelling, neem dan contact met ons op via [email protected] en uw specifieke geval zal in overweging worden genomen. De geschatte responstijd voor uw verzoek is maximaal 72 uur.


Dringende en gepersonaliseerde bestellingen:

Ons bedrijf verwerkt en beheert bestellingen binnen een maximale tijdsperiode van 24 uur vanwege het dringende en gepersonaliseerde karakter van de verzoeken. De aanvrager aanvaardt uitdrukkelijk en machtigt de bestelling, die gepersonaliseerd en dringend is, zal niet kunnen profiteren van enige vorm van herroepingstermijn of annulering.


Toepasselijk recht:

Deze algemene voorwaarden worden beheerst door de wetten van de staat van de Verenigde Staten.


Beleidswijzigingen:

We behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving bij te werken of te wijzigen. Bezoekers van onze website worden via onze website of via e-mail op de hoogte gebracht van eventuele wijzigingen.


Contactgegevens:

Als u vragen of opmerkingen heeft over onze algemene voorwaarden, neem dan contact met ons op via de informatie op onze website.

Wir verwenden Cookies, um sicherzustellen, dass Sie die beste Erfahrung auf unserer Website erhalten. Erfahren Sie mehr